Fudbaleri će se pripremati u Antaliji

Naš nacionalni tim okupiće se 18. marta u poznatom turskom turističkom centru, gdje će se pripremati za prijateljske mečeve sa Bjelorusijom (21. mart) i Sjevernom Makedonijom (25. mart)

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 455 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Robert Prosinečki je otvorio karte – prvi put od kada je postao selektor Crne Gore.

Legendarni fudbaler je početkom februara promovisan u selektora, a danas je objavio spisak za prve akcije koje očekuju “sokole” pod njegovim vođstvom – prijateljske utakmice sa Bjelorusijom i Sjevernom Makedonijom u Antaliji.

“Prvo okupljanje reprezentacije od mog dolaska na mjesto selektora donosi nam osam dana za kvalitetan rad i dvije prijateljske utakmice za provjeru pozvanih igrača”, rekao je Prosinečki nakon što je objavio spisak.

Naš nacionalni tim okupiće se 18. marta u poznatom turskom turističkom centru, gdje će se pripremati za prijateljske mečeve sa Bjelorusijom (21. mart) i Sjevernom Makedonijom (25. mart).

“Iskoristićemo ovaj period za detaljno upoznavanje sa igračima i njihovim mogućnostima, za rad na taktičkim detaljima i zahtjevima koji će karakterisati igru reprezentacije Crne Gore u narednom periodu”, dodao je Prosinečki.

Crna Gora će i tokom juna imati test mečeve protiv Belgije i Gruzije, a prvi takmičarski dueli očekuju je u Ligi nacija – 6. septembra protiv Islanda u gostima, dok tri dana kasnije u Podgricu stiže Vels.

“Radujem se početku rada sa igračima i vjerujem da ćemo na pravi način iskoristiti vrijeme koje je pred nama”, zaključio je Prosinečki.

IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar