FSCG vratio Zetu i Budvu u treću ligu!

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 2.4k pregleda Dodaj komentar

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore odlučila je da klubove Zetu i Budvu vrati u niži (treći) rang takmičenja.

“Komisija je pomenutim klubovima izrekla disciplinsku mjeru vraćanje u niži stepen takmičenja – zabrana napredovanja u viši rang takmičenja za takmičarsku sezonu 2024/25 zbog učešća u neregularnosti utakmice 3. kola Baraža za popunu Druge lige Crne Gore, čime su počinili prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG”, navode iz FSCG.

U trećem, posljedjem kolu baraža za popunu Druge lige, Budva i Zeta su na Lugovima remizirali 3:3, domaći su penalima slavili 4:2. Baš takav epilog – remi sa golovima, uz pobjedu Budve na penale – i jedne i druge je vodio u viši rang.

Kažnjeni su i igrači dva kluba…

“Igračima Zeta Danilu Raičeviću i Bojanu Matanoviću, kao i igraču Budve Marku Stijepoviću izrečena je disciplinska mjera zabranja igranja u trajanju od po 18 utakmica zbog učešća u neregularnosti utakmice 3. kola Baraža za popunu Druge lige, čime su počinili prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG”, dodaju iz naše kuće fudbala.

U izrečenu disciplnsku mjeru, dodaju iz FSCG, Raičeviću, Matanoviću i Stijepoviću uračunava se vrijeme provedeno Odlukom o suspenziji od 27. maja 2024. godine.

“Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana igranja”, naglašavaju iz FSCG.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar