FSCG: Pomjeranje za dan Meridianbet Prve lige

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 462 pregleda Dodaj komentar
Foto: FSCG

Umjesto u subotu kako je bilo predviđeno, utakmice 35. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige biće odigrane u nedjelju, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Odluku o pomjeranju donijela je Komisija za takmičenje FSCG “na osnovu komunikacije sa Upravom policije i njihove molbe vezane za organizacione aranžmane predviđene za njihove aktivnosti 20.05.2021. godine.”

Shodno Pravilniku o fudbalskim takmičenjima i Propozicijama, svi mečevi Meridianbet 1. CFL počeće u nedjelju u 18:00 časova, dok će se utakmice Druge lige igrati sa početkom u 16:30 časova.

“Novi termini odigravanja utakmica 35. kola uslovili su pomjeranje termina odigravanja posljednjeg kola, pa je Komisija donijela odluku da se umjesto 24. maja mečevi 36. runde Meridianbet 1. CFL i Druge lige Crne Gore odigraju 25. maja. Početak utakmica Meridianbet 1. CFL predviđen je za 18:00 časova, dok je početak utakmica Druge lige Crne Gore zakazan za 16:30 časova”, saopšteno je iz FSCG.

Komisija za takmičenje odredila je i nove termine odigravanja mečeva baraža za popunu Meridianbet 1. CFL.

“Shodno novom rasporedu prvi mečevi baraža odigraće se 30. maja, dok su revanš mečevi zakazani za 3. jun 2023. godine”, kazali su iz FSCG.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar