Crnogorski sportisti sjutra putuju u Baku na Evropski olimpijski festival mladih

Vladan
Piše: Vladan 925 pregleda Dodaj komentar

Evropski olimpijski festival mladih u Bakuu počinje 21. jula, učestvovaće takmičari iz oko 60 zemalja koji su dio Evropskog olimpijskog komiteta. Među njima je i Crna Gora sa svojim predstavnicima.

U Bakuu će nastupati atletičari iz Bara, članovi Mornara Ognjen Vojvodić i Danilo Vujičič i plivačica iz Budve Jovana Kuljača.

Mladi atletičari probaće, u jakoj konkurenciji, da dođu do završnih borbi, što je i cilj plivačice, koja će se takmičiti u  disciplinu 50 i 100 metara kraul. Vojvodić će se takmičiti u skoku udalj, a Vujičić u trci na 200 metara.

Tim povodom predstavnici kompanije Jugopetrol AD su prije odlaska  sportista u Bakuu, dočekali crnogorske sportiste u upravnoj zgradi kako bi im poželjeli srećan put i dobre sportske rezultate.

– Znamo koliko ovakava takmičenja znače sportistima i državi koju predstavljaju i koliko je truda i vremena potrebno za dobre rezulate. Nadamo se da će broj crnogorskih sportista svake godine biti veći kao i da će u svih deset disciplina, koliko za sada ima ovaj festival, moći da učestvuju – rekao je tom prilikom Antonis Semelides, izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD.

Kompanija Jugopetrol AD će naredne dvije godine podržati COK u takmičenjima koja predstoje, od kojih je najvažnije već naredne godine u Tokiju.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar