Crnogorski olimpijski komitet posjetio dvije škole u Podgorici i uručio nagrade

Crnogorski olimpijski komitet je nastavio sa akcijom „Igraj za svoj tim – Igraj za svoju školu“ te je posjetio dvije Osnovne škole u Podgorici.

Djecu iz osnovnih škola  “Sutjeska”  i “Milorad Musa Burzan” koja su osvojila neku od nagrada na likovnom konkursu  „Igraj za svoj tim – Igraj za svoju školu“ su posjetili  Igor Vušurović, generalni sekretar COK-a, kao i predstavnice Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, Sara Ivanović Božović, marketing menadžer i Vanja Abramović, referent marketinga.

Ovom prilikom su uručene i nagrade koje su djeca učenici osvojili za svoje škole. Opremu za potrebe fizičkog vaspitanja (lopte, rekvizite za vježbanje, vijače, preskakače i sl.) je obezbijedio Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, sponzor Olimpijskog tima Crne Gore.

Uručenju nagrada prisustvovale su i sportistkinje Tatjana Brnović i Ivona Pavićević (rukomet), kao i Jelena Pantović (streljaštvo).

Ovo je ujedno bila i izuzetna prilika da se djeca mogu upoznati i družiti sa sportistkinjama koje su  predstavljale našu zemlju na  Olimpijskim igrama u Tokiju.

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button