Crna Gora četvrta u Sofiji

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 427 pregleda Dodaj komentar

U19 ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore izgubila je od selekcije Bugarske 3:0 (25:17, 25:22, 25:23) u utakmici za bronzanu medalju Balkanskog prvenstva u Sofiji. To je bio drugi poraz od Bugarske, koja je bila bolja od tima Mladena Miladinovića i u grupi 3:1. Crna Gora je na turniru u glavnom gradu Bugarske pobijedila selekciju Kosova 3:0, a u polufinalu je izgubila od Srbije, takođe u tri seta.

Bugarska je sigurno ušla u meč i potpuno kontrolisala prvi set, koji je dobila sa sigurnih 25:17. Naš mladi sastav dobro je otvorio nastavak igre, imao početnu prednost, koju ipak nije dugo zadržao. Sredinom seta domaćin se odlijepio i imao šest poena viška. Iako Crna Gora nije odustajala do kraja seta, nije mogla da osvoji više od 22 poena u drugom dijelu meča.

Hrabra igra i u posljednjem setu, u kom su naše odbojkašice bile u igri do samog kraja. Ipak, posljednja dva poena u meču pripala su Bugarskoj, koja je sa 25:23 došla do bronze.

Po sedam poena u redovima crnogorske selekcije osvojile su Lara JovovićKristina Božović i Darja Popović, pet je osvojila Viktorija Đukić, tri Gordana Madžgalj a dva Milena Ćetković.

Crna Gora – Bugarska (17:25, 22:25, 23:25)

Sofija –  Dvorana “Hristo Botev”.

Crna Gora: Krunić (libero), Kilibarda , Anđelić, Matunović, Veličković (libero), Đukić 5, Mitrović, Jovović 7, Madžgalj 3, Lisičić , Ćetković 2, Davidović , Božović 7, Popović 7.

Bugarska: Nikolova , Radeva 7, Gunčeva , Anastasova 3, Koeva , Peičeva , Dimitrova 4, Dudova 12, Zlatanova , Dokova (libero), Angelova 11, Milićević 5, Stoyanova 15, Manolova (libero).

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar