Kadetkinje počele pripreme za Balkansko prvenstvo

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 462 pregleda Dodaj komentar

enska kadetska (U19) odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se u Nikšiću, gdje će se pripremati za Balkansko prvenstvo, koje se igra od 10. do 14. jula u Sofiji.

– Želim da se zahvalim Odbojkaškom savezu koji se iz ciklusa u ciklus maksimalno trudi da omogući sve uslove koji su nam neophodni za dobre i kvalitetne pripreme. Raduje me činjenica da su se sve djevojke odazvale pozivu i da je svaka od njih prošla ljekarske preglede i da možemo u punom fokusu da odradimo naredni period i da pokušamo da se na takmičenju pokažemo u što boljem svijetlu – kazao je selektor kadetkinja Mladen Miladinović.

Miladinović je na okupljanju imao 14 igračica. to su tehničari Una Mitrović, Viktoria Đukić, primači servisa Lara Jovović, Danijela Kilibarda, Gordana Madžgalj, Anastasija Anđelić, Sanja Rudan, srednji blokeri Milena Ćetković, Nikolina Lisičić, Aleksandra Davidović, korektori Vanja Matunović, Kristina Božović, te libera Ksenija Krunić i Milica Veličković. Naknadno će se priključiti primač servisa Darja Popović, nakon pionirskog Balkanskog prvenstva u Vrnjačkoj Banji.

Selektoru Mladenu Miladinoviću u radu će pomagati pomoćni treneri Luka Bogojević i Srđan Crnojački, a stručnom štabu je i tim menadžer Jovana Joldić.

Naše mlade odbojkašice će na Balkanijadi igrati u grupi A protiv selekcija domaćina, Bugarske i selekcije Kosova, dok će u grupi B igrati Srbija, Turska i Rumunija.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar