CKM: Sjeverna tribina stadiona pod Goricom da nosi ime Matije Šarkića

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 290 pregleda Dodaj komentar
Millwall Football Club

Crnogorska kulturna mreža (CKM) je uputila inicijativu gradonačelnici Podgorice Oliveri Injac da Glavni grad u čast nedavno preminulog reprezentativnog golmama Crne Gore Matije Šarkića sjevernu tribinu gradskog stadiona nazove po Matiji Šarkiću.

“Šarkić  je bio aktuelni član fudbalske reprezentacije i svojim odnosom prema dresu sa crnogorskim grbom je zaslužio da mu se na ovaj način iskaže poštovanje. Sjeverna tribina na kojoj se okupljaju navijačke grupe ima posebnu simboliku, pa samim tim, ova naša inicijativa  je idealna prilika da se u znak poštovanja nazove po njemu” ističu iz CKM-a.

Konstatuju da, i pored činjenice da nije fudbalski stasavao niti se afirmisao u Crnoj Gori, odluka Matije Šarkića da nastupi za crnogorsku reprezentaciju je gest koji se mora cijeniti i uvažavati.

“Svi koji živimo u Crnoj Gori smo imali priliku da gledamo sa koliko ljubavi i energije je Matija nastupao za crnogorsku reprezentaciju. Nadamo se da će gradonačelnica Podgorice u najkraćem mogućem roku navedenu inicijativu sprovesti u djelo, i na taj način u ime svih građana Crne Gore iskazati poštovanje prema Matiji Šarkiću i svemu onome što je on dao crnogorskoj reprezentaciji. Vjerujemo da će odbornici i svi zaposleni u Glavnom gradu iskazati pozitivan stav prema našoj inicijativi, koja je mali znak pažnje za velike stvari koje je Matija Šarkić uradio za crnogorsku fudbalsku reprezentaciju. Nek je vječna slava i hvala Matiji Šarkiću”, poručili su iz CKM-a.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar