Božidar Vuksanović: Crnogorski olimpijski boks ima veliku perspektivu i čvrsto utemeljenje

Predsjednik Bokserskog saveza Crne Gore Božidar Vuksanović primio je reprezentativca Milovana Sekulovića koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Mađarskoj osvojio bronzanu medalju. Svečanom prijemu prisustvovao je i selektor reprezentacije Dragan Đuričković.

Predsjednik Vuksanović istakao je veliko zadovoljstvo uspjehom našeg juniora koji se pokazao kao predvodnik nove generacije crnogorskog olimpijskog boksa.

Milovanovim odličjem dokazali smo da crnogorski olimpijski boks i dalje ima veliku perspektivu i čvrsto utemeljenje, kao i predispozicije da naši reprezentativci u kontinuitetu ostvaruju vrhunske rezultate na najvećim takmičenjima. Stvorena je veoma jaka baza izuzetno perpsketivnih boksera u koje ulažemo sav svoj napor i trud da u bliskoj budućnosti budu dio krema evropskog i svjetskog boksa, kao što su to činile i ranije generacije. Siguran sam da smo na pravom putu ka još većem prosperitetu olimpijskog boksa u Crnoj Gori” – istakao je Vuksanović.

Tokom razgovora sa članovima našeg nacionalnog tima, predsjednik BSCG odlučio je da se Sekuloviću dodijeli mjesečnu stipendiju u iznosu od 150 eura na period od godinu dana i dodao:

Svi članovi naše selekcije moći će da očekuju identična priznanja i nagrade ukoliko nastave sa marljivim i predanim radom, jer to je jedini način da se ponovi uspjeh našeg Milovana Sekulovića” – zaključio je Vuksanović.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button