Finale Evropskog prvenstva u Podgorici

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 550 pregleda Dodaj komentar

Novembar u Crnoj Gori biće u znaku boksa – do Evropskog prvenstva za seniorke i seniore do 22 godine ostalo je još svega 15 dana, a od danas je jasno da će osim Budve domaćin kontinentalnog šampionata biti i Podgorica.

“Ovoga puta imamo jednu senzaciju, a to je da će se veliko finale održati u Podgorici 19. novembra u Sportskom centru Morača. Cilj je da Glavnom gradu vratimo duh plemenite vještine i da Morača kao nekad bude prepuna gledalaca koji će uživaju uz majstore ringa”, objavio je Bokserski klub Budva.

Sve ostalo na turniru (eliminacione borbe i polufinala), od 12. do 17. novembra, održaće se u Mediteranskom sportskom centru u Budvi.

“Preko 300 boksera i bokserki iz 35 zemalja Evrope dolazi u Crnu Goru da se bori za prestižne medalje. Osim medalja zahvaljujući Svjetskoj bokserskoj federaciji i predsjedniku Umaru Kremljovu obezbijeđen je i nagradni fond za učesnike u iznosu od 500.000 dolara”, dodaju u saopštenju.

Naglasili su da će osvajači zlatnih medalja dobiti po 8.000 dolara, srebrnih 4.000, bronzanih po 2.000, a četvrfinalisti po 1.000.

“Uz sve to moramo i da najavimo da Crna Gora ima veoma kvalitetan tim koji će nastupiti na ovom šampionatu”, zaključuju u saopštenju.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar