Albatros lako protiv Akademije, pobjede i za Luku Bar i Galeb

Veliku pobjedu u derbiju i to ubjedljivu, u nedjelju su ostvarile odbojkašice Albatrosa – na gostovanju Akademiji slavile su sa 3:0 (25:21, 25:16, 26:24). Bila je to šesta pobjeda Novljanki u sedam odigranih utakmica, a za nju su ovog puta najzaslužnije Anđela Kukobat sa 14 poena, Milanka Samardžić-Pecelj sa 11 i Aleksandra Ćirović sa osam. Na drugoj strani Akademija je poražena tek drugi put u osam kola. U domaćem sastavu Anastasija Anđelić i Anja Popović su upisale po 12 poena.

Luka Bar je u petak, očekivano i bez problema, u gostima savladala Budućnost Volley sa 3:0 (25:13, 25:20, 25:17), što je sedma pobjeda aktuelnog šampiona u osam kola. Trener Vladimir Milačić pružio je šansu svim devojkama i sve su osvojile poene (naravno, izuzev libera Sare Kovač). Po običaju, najistaknutija je bila kapitenka Dušanka Petrović sa 19 poena, dok je Mia Ražnatović opisala osam. U ekipi iz Podgorice, koja je poražena sedmi put u osam utakmica, Katarina Đurković je osvojila 10 poena, a Ivana Miljanić osam.

Galeb je u četvrtak kod kuće savladao Gimnazijalac, takođe bez ikakvih problema – 3:0 (25:20, 25:14, 25:10). Bila je to šesta pobjeda Baranki, koje imaju i dva poraza, dok Kotoranke imaju obrnut skor. U ekipi Galeba Maša Dragojević je upisala 15 poena, Andrea Knežević i Natalija Vlaović po 13, a Teodora Čavić osam. Kod gošći Danijela Kilibarda je osvojila sedam poena.

Utakmice Rudar – Morača i Mediteran – Jedinstvo su odložene.

Povezani članci

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button