Luka Bar se ne predaje, Galeb oprezan

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 409 pregleda Dodaj komentar

Galeb Liko Soho Group igra sezonu iz snova u kojoj je odbranio Kup, zauzeo prvo mjesto u ligaškom dijelu Prvenstva Crne Gore i napravio prvi korak ka tituli šampiona.

Ali, s obzirom na to da je njegov rival u finalu ekipa Luke Bar, koja dominira već devet godina u Prvoj ligi, očekuje se da pravi spektakl tek predstoji.

U četvrtak 28. aprila u barskoj “Topolici” od 16 časova na programu je drugi meč finala. Formalni domaćin je Luka Bar, a uoči tog duela iz tabora aktuelnog šampiona obećavaju još veću borbu…

“U prvoj utakmici Galeb je pokazao svoj kvalitet i zasluženo poveo sa 1:0 u finalnoj seriji. Smatram da smo pružili dobar otpor u prva dva seta, međutim, u ključnim momentima smo napravili greške koje ne smiju da se dešavaju protiv ekipe kao što je Galeb. Nećemo se predati u nastavku serije, daćemo sve od sebe da u narednom meču slavimo i na taj način izjednačimo rezultat u pobjedama”, kaže kapitenka Luke Bar Dušanka Petrović.

U taboru Galeba svjesni su da u ovom trenutku njihova ekipa ima realne šanse da prekine dominaciju najvećeg rivala. I pored toga, međutim, igračice su čvrsto na zemlji, jer iskustvo iz prethodnih sezona govori da se Luka Bar nikada ne smije otpisati…

“Očekuje nas jedan kvalitetan meč. Iako smo ovu finalnu seriju započele pobjedom, ne treba žuriti i ništa prognozirati. Ekipa Luke Bar je protivnik vrijedan respekta i moramo biti strpljive do kraja. Očekujem lijepu atmosferu i pozivam sve ljubitelje odbojke da dođu i uživaju u gradskom derbiju”, ističe Teodora Čavić, kspitenka Galeba.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar