Zdravlje i obrazovanje kao najvažniji segment društva

Vladan
Piše: Vladan 244 pregleda Dodaj komentar

Društvena odgovornost je jedan od osnovnih principa poslovanja sportske kladionice Meridian.

U poslednjih 3 godine, kladionica Meridian je sprovela veliki broj društveno odgovornih akcija sa namjerom da poboljša uslove života u lokalnim zajednicama.

Kladionica Meridian je maksimalno posvećena razvoju društva i njihove akcije su usmjerene na podršku djeci, porodici, obrazovanju i zdravstvu.

Kroz program opremanja zdravstvenih ustanova širom Crne Gore, sportska kladionica Meridian donirala je pacijent monitor Opštoj bolnici u Bijelom Polju.

Zahvaljujući ovim uređajima, stanje pacijenta može kontinuirano da se prati a samim tim i da mu se obezbijedi kvalitetna zdravstvena zaštita.

“Trudićemo se da budemo aktivni u svim segmentima društva osmišljavajući projekte u vidu pomoći na mjestima gdje je stvarno potrebna. U budućem periodu, pozivamo sve one sa kojima smo i dosad sarađivali, da nastavimo uspješnu saradnju, kao i one koji bi željeli da se priključe, da to učine.” – izjavili su iz kompanije Meridianbet.

Svojim aktvnostima, Meridianbet se trudi da olakša svakodnevni rad medicinskim radnicima – Donacija medicinske opreme Klinici za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Crne Gore olakšaće rad medicinskom osoblju, a pacijentima će biti obezbijeđeno kvalitetnije i efikasnije uspostavljanje dijagnoze, kao i praćenje sveopšteg stanja.

Kompanija Meridianbet je podršku obrazovanju nastavila donacijama školskih tabli Osnovne škole „Radomir Rakočević“.

Nakon toga, Meridianbet je donirao opremu Osnovnoj školi “Štampar Makarije” u Podgorici, koja će ubuduće osigurati sadržajnije i lakše praćenje nastavnog programa.

Sportska kladionica Meridian se pozicionirala kao kompanija sa snažnom društveno odgovornom orijentacijom.

Svojim akcijama i projektima, sportska kladionica demonstrira društvenu odgovornosti i odgovorno ponašanje imajući samo jedan cilj – pomoć lokalnim zajednicama i zajednička dobrobit društva.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar