Zaposleni sportske kladionice Meridian uredili školsko dvorište

Zaposleni sportske kladionice Meridian preuredili su i oplemenili prostor oko vaspitne jedinice “Mogli”, u podgoričkom naselju – Zabjelo.

Dvorište vaspitne jedinice “Mogli” je bilo ispunjeno vrijednim radnicima društveno odgovorne kompanije Meridian koji su radili na obnavljanju dječijeg igrališta i mobilijara u dvorišnom dijelu škole.

Akcije ovog tipa su previse značajne za podizanje nivoa svijesti svih građana o očuvanju okoline – Iz sportske kladionice Meridian su naglasili: “Bolje da podstaknemo svoje sugrađane, nego da budemo svjedoci nemarnosti.

Divan i sunčan proljećni dan je maksimalno iskorišten.

Kompanija Meridianbet je pomogla Vaspitnoj jedinici “Mogli” koja se nalazi na Zabjelu da sanira “ostrvo” za igru i uredi školsko dvorište.

Mališani VJ ,,Mogli” će u narednom periodu i lijepom vremenu uživati u rekonstruisanom mobilijaru u dvorištu vaspitne jedinice zahvaljujući pomoći kompanije ,,Meridianbet“, koji su doprinijeli da dvorište opet zablista u punom sjaju, spremno za dječiju igru i druženje” – poručili su iz vaspitne jedinice.

Sportska kladionica Meridian se priključila i akciji uređivanja školskog dvorišta u Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica.

Prioritet svih nas je očuvanje zelenila i stvaranje boljih uslova za boravak u prirodi. Mnogim akcijama, donacijama i dobrim djelima, sportska kladionica Meridian sa svojim zaposlenim su postali primjer društveno odgovorne kompanije

Iz prestižne kompanije su najavili da će nastaviti sa projektom uređivanja školskog dvorišta i nizom humanitarnih aktivnosti sa svojim zaposlenim.

Povezani članci

2 komentara

Leave a Reply

Pročitajte i ovaj članak:
Close
Back to top button