Zaigraj Texas Hold’em Poker i postani dio elitne serije!

Vladan
Piše: Vladan 337 pregleda Dodaj komentar

Voliš poker? Uživaš u besprekornim turnirima? Posjeti Meridian, zabavi se uz Texas Hold’em Poker i pridruži se ELITNOJ SERIJI!

Kada se prije izvjesnog vremena Texas Hold’em Poker pojavio u ponudi Meridiana bilo je jasno da vjerne igrače očekuje pravi SPEKTAKL!

Svakodnevno vam se pruža mogućnost da odmjerite svoje snage u najpopularnijoj kartaškoj igri sa mnogobrojnim igračima širom svijeta.

U periodu od 03. do 10. oktobra možete postati dio ELITNE SERIJE! Fantastična promocija donosi poklon fond vrijedan 150.000 EURA!

Zato, pravac Meridian, ulogujte se na svoj korisnički nalog i uživajte u vanserijskom poker iskustvu!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posjedujete aktivan nalog, pravo je vrijeme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Book of Egypt provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Šta vas sve očekuje u ELITNOJ SERIJI POKER TURNIRA?

Prije svega, potrebno je da se kvalifikujete za MAIN EVENT preko misija, satelita i freeroll turnira! Nakon toga ŠOU može da počne!

Možete se priključiti nekom od dnevnih turnira sa ulaznicom u rasponu od 7.5 do 300 EVRA!

Tu su i kombinacije klasičnih NLHE i PLO (Pot Limit Omaha) turnira, PKO turnira, Freezeout-a i Flighted / Flighted PKO turnira.

Očekuju vas i satelit turniri sa buy-in rasponom od 1 od 40 EVRA!

Neodoljiva fešta je pred vama, potrebno je samo da se pridružite!

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar