Za vikend u podgoričkoj Delti turistička manifestacija Isplaniraj Odmor

sport
Piše: sport 965 pregleda Dodaj komentar

U subotu i nedjelju, 10. i 11. maja, u centralnom atrijumu šoping mola Delta City u Podgorici,  održaće se turistička manifestacija Isplaniraj odmor. Slogan manifestacije je Ljeto kakvo želiš, a osnovni cilj promocija turističke ponude i popularizacija aktivnog odmora i avanturističkog turizma.

Manifestacija se održava četvrtu godinu za redom, a ranijih godina je nosila naziv: “Sajam aktivnog odmora i avanturističkog turizma – Adrenaline Day”.

U toku trajanja manifestacije posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom turističkih agencija, lokalnih turističkih organizacija, muzičkog festivala, avanturističkog parka, eko sela, kao i sa aktuelnim programima i ponudama klubova i organizacija koje se bave, između ostalog: kitesurfingom, windsurfingom, planinarenjem, izviđaštvom, speleologijom, ronjenjem, kajakaštvom, paraglajdingom, bushcraftingom, paintballom i jeep safarijem.

Izlagači će posjetiocima prirediti interaktivne prezentacije svoje ponude, uz brojne povoljnosti za na licu mjesta odrađene rezervacije, a biće organizovana i nagradna igra sa vrlo zanimljivim nagradama.

“Vjerujemo da će posjetiocima posebno biti interesantna nagradna igra, zbog velikog broja atraktivnih nagrada, među kojima su: letovi paraglajderom,  vožnje džipovima, jednodnevni izlet do Dubrovnika za dvije osobe, karte za muzički festival, dvodnevni kurs preživljavanja u prirodi za 4 osobe, romantična noć za dvoje u hotelu, besplatni termini u Paintball klubu za društvo od 10 osoba, godišnje članarine u kajak klubu, planinarske ture, ulaznice za Avanturistički park za dvije osobe kao i nekoliko nagrada iznenađenja. Pravo učešća u nagradnoj igri imaće svi posjetioci manifestacije koji popune nagradni kupon na licu mjesta. U prostoru ćemo imati i porodični kutak koji će biti namijenjen najmlađim posjetiocima i njihovim roditeljima. Djeca će u kutku moći kreativno da se izraze na temu “Ljeto kakvo želim!” i to u vidu crteža, pjesmice, kratke priče ili bojenjem, ali i da se fotografišu u foto kutku, zajedno sa svojim roditeljima.”, kazala je Danijela Knežević,.

Učesnici manifestacije su: lokalne turističke organizacije Podgorice, Žabljaka i Nikšića, turističke agencije Millenium, East-West Voyage i Intours, osiguravajuća kuća Sava Montenegro, avio kompanija Montenego Airlines, Western Union transfer novca, Southern Soul Festival, Ekološki pokret Ozon Nikšić, planinarski klubovi Montenegro Outdoor Team, Oblun i Komovi iz Podgorice, Izviđački odred Njegoš iz Podgorice, Avanturistički park Lovćen, Kajakaški klub Morača, Ronilački savez Crne Gore, Jeep safari klub Podgorica, Paraglajding klub Orao Podgorica, Speleološki klub Akovo Bijelo Polje, Paintball klub Victori Lovćen, NVO Bushcraft Montenegro, Kitesurf klub Sandbox Ulcinj i Eko selo Jugoslavija.

Sekretarijat za razvoj preduzetništva
Sekretarijat za razvoj preduzetništva

Manifestacija će biti otvorena u subotu u 11 časova, a radno vrijeme oba dana je od 11 do 20 časova.

Manifestacija će biti svečano zatvorena u nedjelju u 18 časova nastupom AKUD-a Iskra i izvlačenjem dobitnika nagradne igre. Imena dobitnika nagrada biće objavljena na facebook stranici Isplaniraj Odmor kao i putem medija.

Manifestaciju Isplaniraj Odmor organizuje  NVO FER u saradnji sa  marketing agencijom Incognito i šoping molom Delta City.

Pokrovitelj manifestacije je i ove godine Sekretarijat za razvoj preduzetništva, Glavnog grada Podgorice.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar