Vulova oproštajna poruka od reprezentacije i navijača: Došlo je vrijeme da kažem zbogom

Vukašin Poleksić je odlučio da završi fudbalsku karijeru.

Vukašin Poleksić je i nekadašnji golman nacionalne selekcije. Za hrabre sokole upisao je 38 nastupa.

Karijeru je započeo u Nikšiću u ekipi Sutjeske odakle je prešao u italijanski Leće. Njegova fudbalska karijera ga je potom odvela u Mađarsku gdje je proveo duži niz godina i gdje je promijenio nekoliko kluba od Tatabanje, Debrecina, Kečkemeta, Vašaša do Bekeščabe u kojoj je bio do prije dva mjeseca odnosno do isteka profesionalnog ugovora.

Nakon toga, Vule je odlučio da kaže zbogom profesionalnom igranju, prvenstveno zbog povrede od koje nije uspio da se oporavi na pravi način i ponovo pruži svoj maksimum i za klub i za reprezentaciju Crne Gore.

Poleksić je u svojoj poruci na Instagramu objavio da je završio karijeru i zahvalio se svima na velikoj podršci.

“Želio bih ovim putem da obavjestim sve moje fanove, navijače, ljude koje vole našu reprezentaciju da je došao momenat koji sam odlagao i nisam želio ovako rano da dođe. Više neću aktivno braniti, od danas kreće novo poglavlje u mom životu. Zahvaljujem se porodici ,svim iskrenim i godinama vjernim navijačima na bezuslovnoj podršci svih ovih godina kojih sam prisutan. Nikad nisam bio top kvalitet ali sam uvjek davao zadnji atom snage u bilo kojem klubu u kojem sam branio. A reprezentacija je nešto drugo, nešto sveto koje ću nositi u srcu dok sam god živ. Za nju sam uvjek bio spreman da dam sve što imam, za našu svetu državu i grb. Hvala svim selektorima, hvala gospodinu Dejanu Savićeviću i Momiru Đurđevcu na ogromnoj podršci kada mi je bilo najteže. Hvala svim saigračima godinama u reprezentaciji. I naravno, najveće hvala mojoj supruzi i sinu Milošu zbog kojih sav ovaj uspjeh i trud ne bi bio moguć… Krećem u novi izazov i nadam se u bolje sjutra za naš fudbal pa makar i 10 odsto ako uspijem da doprinesem… Voli vas vaš Vukašin Poleksić i nedostajacete mi…”, napisao je Poleksić na svom Instagram profilu.

Povezani članci

Leave a Reply

Back to top button