Vučiniću stradao meniskus koljena

Vladan
Piše: Vladan 492 pregleda Dodaj komentar

mirko vucinicNakon što je zbog povrede mišića pauzirao skoro tri mjeseca (oktobar, novembar i decembar prošle godine),  izgubivši mjesto u prvoj postavi Juventusa, stigao je novi peh.

 

“Tutosport” javlja da je crnogorskom napadaču na današnjem treningu stradao meniskus koljena. Još nema informacija o dužini pauze, ali prve informacije nisu obećavajuće. Slijedi pauza od makar mjesec dana.

 

Veliki strah u Vinovu, nova briga za Kontea. Vučinić je zbog povrede napustio trening u ranoj fazi i odmah je prebačen u kliniku Fornaka u Torinu“, piše torinski list.

 

Juventus se obratio kratkim saopštenjem:

 

Tokom današnjeg treninga Vučinić je pretrpio uganuće desnog koljena i odmah je upućen na preglede kod doktora Flavija Kvalje na klinici Fornaka. Prvi testovi su odbacili mogućnost oštećenja ligamenata, ali su pokazali kontuziju potkoljenične kosti i medijalnog meniskusa. Vučiniću će trebati nekoliko sedmica za potpuni oporavak“, objavio je torinski klub.

 

Spominje se čak i mogućnost hirurškog zahvata. Srećom, operacije meniskusa koljena više nisu tako strašne kao što je to nekada bio slučaj, ali svejedno – nova pauza je posljednja stvar koja je ovih dana trebala Mirku Vučiniću, nakon turbulentnog prelaznog roka u kojem je bio već viđen kao napadač Intera, a onda se vratio u Juventus.

 

Tu ga je sačekala još žešća konkurencija u napadu nego prošle godine (stigao Osvaldo), ali crnogorski napadač neće imati šansu da se bori za mjesto u timu. Makar do kraja marta.

 

Propustiće prijateljski meč Crna Gora – Gana, te mečeve Juventusa u Seriji A i Ligi Evrope.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar