Vučević za televiziju E: Volim malo da popijem kad je provod u pitanju, slušam Čolu, Lukasa, Pejovića, Ćetkovića…

Ognjen
Piše: Ognjen 694 pregleda Dodaj komentar
Foto: FIBA
NBA zvijezda i crnogorski reprezentativac Nikola Vučević u prvom dijelu intervjua koji je dao televiziji E govorio je o odnosu mlađih prema reprezentaciji i istakao da se individualni rad dosta “ubacio” u košarku te da nije pristalica istih.

Kao profesionalni sportista ima razumijevanja za momke ali takođe smatra da se taj osjećaj i kult prema reprezentaciji ipak malo poremetio u odnosu na ranije.

Na pitanje novinarke kako komentariše to što je reprezentacija ove godine oslabljena, i što je dosta mladih igrača odbilo poziv reprezentacije zbog individualnih treninga preko ljeta dodao je sledeće:

“Vjerujem da mladim igračima znači da dođu i treniraju sa nekim od nas i da nauče nešto od nas. S druge trudim se da razumijem i njih sigurno misle da neće imati neku veliku minutažu. Istina je da se taj individualni rad ubacio u košarku, ja nisam uvijek fan toga, mislim da uvijek treba neki dobar balans, promijenio se taj odnos”, zaključio je Vučević.

Ne krije da je u stalnom kontaktu sa Jokićem koji se ove godine odazvao pozivu reprezentacije Srbije.

“On je veliki igrač i ako je došao da igra onda to znači da je spreman i motivisan. Čujemo se često, zna on dobro kakvu odgovornost ima i kakva su očekivanja od njega”, rekao je on.

Kao što Luka Dončić ima svoje rituale pred svaki trening kada se zagrijava uz domaći muziku, tako ima i on.

U nekim stvarima je, kaže, sličan a u nekim različit.

“Volim da slušam američki HIPHOP ali i naš, takođe slušam našu muziku. Od izvođača volim Čolu, Lukasa, Pejovića, Sergeja Ćetkovića, one prve generacije Zvezda Granda. Kada je provod u pitanju volim da popijem malo ne mnogo, trudim se da se opustim sa prijateljima uz dobro vino i večeru”, zaključio je on.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
IZVOR: adria.tv
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar