Vučević se družio sa osnovcima i srednjoškolcima

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 655 pregleda Dodaj komentar

Sportsko-druzenje-sa-Nikolom-Vucevicem-3105-2013-Stefan-Labovic079Barska dvorana ,,Topolica“ bila je danas domaćin prigodne manifestacije u organizaciji kompanije M-tel, u kojoj je centar Orlanda i crnogorske košarkaške reprezentacije, Nikola Vučević, održao sportsko – edukativni čas, gdje je podijelio iskustva sa učenicima Osnovne škole ,,Blažo Jokov Orlandić“, koji su državni prvaci na nivou školskih takmičenja i barske gimnazije, čiji je nekada bio učenik.

 

Popularni ,,Nik“ sa osmjehom je odgovarao na pitanja mališana, savjetovao ih, a gužve i ushićenja nije falilo kada je proslavljeni NBA as potpisivao majice, dresove, slikao se, zakucavao….

 

– Htio bih da se zahvalim kompaniji M-tel, što je danas organizovala ovaj događaj i što smo pokazali djeci  pravi put, da se bave sportom. Takođe, zahvaljujem im se što kao sponzor pomažu ne samo reprezentaciju, već i cijeli košarkaški savez. Mislim da je ova manifestacija bila dosta bitna da djeca upoznaju mene i život jednog košarkaša. Nadam se da će im to pomoći da u budućnosti odaberu neki sport, jer to je važno za zdravo odrastanje. Poželio bi im da imaju uspješne karijere – kazao je Vučević u obraćanju medijima.

 

Lično zadovoljstvo iskazala je i potparolka kompanije M-tel, Ana Martinović.

 

– Ponosni sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore, kompanija M-tel, organizovala je divan sportski čas u sportskoj dvorani ,,Topolica“, zbog čega se ovom prilikom zahvaljujem njihovom menadžmentu na gostoprimstvu. Najviše se, naravno, zahvaljujem našem Baraninu, čuvenom, proslavljenom asu NBA lige, Nikoli Vučeviću, koji je podržao ovaj projekat i koji će kao član crnogorske reprezentacije nastupiti na EP u Sloveniji. Vladalo je veliko interesovanje kod djece, a nagradil smo ih vrijednim poklonima – istakla je Martinović.

 

Izvor: Pobjeda

KLJUČNE RIJEČI: , , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar