Vučević: Drago mi je što Mornar raste iz godine u godinu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 192 pregleda Dodaj komentar

Na treninzima košarkaša Mornara je i jedno dobro poznato lice – Nikola Vučević. As Čikago Bulsa boravak u Baru, gradu u koje je proveo dio djetinjstva, koristi i da trenira u klubu u kojem je trenirao kad je bio mlađi…

– Pratim redovno Mornar, klub u kojem sam napravio prve ozbiljne košarkaške korake. S obzirom da tu sprovodim pripremni period, zamolio sam trenera Pavićevića da se par treninga priključim da bih mogao malo timski da radim, što bi mi pomoglo da se pripremim za svoju narednu sezonu. Mornar je pristao, tako da mi je zadovoljstvo da budem tu. Jeste da nisam za Mornar igrao u ovoj dvorani, ali mi je lijepo da opet obučem dres sa grbom kao kad sam bio mlađi – rekao je Vučević.

Centar Čikaga prati dešavanja u Mornaru.

– Mnogo mi je drago što Mornar raste iz godine u godinu i pravi ozbiljne rezultate. Drago mi je što su se vratili neki košarkaši koji suj odrasli u Mornaru. Nadam se da će ove sezone biti bolja situacija sa koronavirusom, da će publika moći da se vrati u dvoranu, jer bi to bilo od bitno za igrače – dodao je Vučević, koji će se uskoro priključiti pripremama Čikago Bulsa:

– Očekujem da bude dobra sezona. Napravljena je odlična ekipa, najbolja u kojoj sam ja igrao do sada. Naravno, trebaće vremena da se svi uklopimo, ali dovođenjem Derozana, Bola i Karuza klub je napravio ozbiljne poteze, pokazali smo da su nam ambicije veoma ozbiljne. Naravno, trebaće vremena, iz godine u godinu bićemo sve bolji, ali velika želja postoji kod svih nas da Čikago može da se vrati na staze stare slave. Naravno, neće to biti na nivou kao kad je bio Džordan, ali mislim da možemo da napravimo ozbijne rezultate. Veoma sam motivisan za novi početak u ovom klubu, mislim da će biti dobro – zaključio je Vučević, koji je ljetos Baru trenirao i individualno kondicionim trenerom Mornara Draganom Gačevićem.

Vučević će ove sezone imati u sastavu tima i saigrača iz reprezentacije – Marka Simonovića, koji je nedavno potpisao trogodišnji ugovor sa Bulsima.

KLJUČNE RIJEČI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar