Vučević: Čekam da se ugovor riješi, donijeću odluku oko nastupa za reprezentaciju

Vladan
Piše: Vladan 719 pregleda Dodaj komentar
Foto: FIBA

Nikola Vučević će nakon što potpiše novi ugovor donijeti odluku o tome hoće li igrati na Svjetskom prvenstvu.

Vučević trenutno ne smije da ima kontakt sa bilo kojim klubom, pa čeka zvanične ponude kada počne prelazni rok kako bi donio odluku.

Mediji pišu da ga želi nekoliko ekipa, ali i on sam ne zna ništa više od toga što javljaju američki mediji.

“Zvanično nema još ništa i ja nemam nikakvih informacija. Prelazni rok počinje tek 1. jula i do tada su bilo kakvi kontakti zabranjeni. Ja sam zadovoljan u Orlandu. Ovo nam je bila najbolja sezona od kada sam došao. Dolaskom novog trenera sve se poklopilo. Izborili smo plej-of mimo svih očekivanja i sa te strane je sve u redu. Čitam i ja da sam na meti mnogih, ali da budem iskren ne znam koji me klubovi žele. Kada budem vidio sve ponude razmisliću i donijeti odluku oko nastavka karijere.” kazao je Vučević za Dan i osvrnuo se na mogućnost da igra Mundobasket.

“Čekam da se cijela ta situacija sa ugovorom riješi. U odnosu na to gdje ću nastaviti karijeru i kakvi zahtjevi će biti donijeću odluku oko eventualnog nastupa za reprezentaciju Crne Gore. Nadam se da ću dosta prije okupljanja reprezentacije (25. jul) imati čistu situaciju i da ću moći da obavijestim stručni štab i javnost o svoj odluci.” zaključio je Vučević.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar