Vešović: Vjerujem Raju Božoviću

Vladan
Piše: Vladan 748 pregleda Dodaj komentar
marko vesovicMarko Vešović je nakon odluke da preko Arbitražne komisije traži raskid ugovora sa Crvenom zvezdom objasnio zašto se odlučio na taj korak. 

 

Ne želim da pričam o tome, ne želim da puno komentarišem, samo hoću da kažem da se ne pitam ništa o tome, imam svog agenta koji vodi moju karijeru. Na klubu i njemu je da nađu neki dogovor, ako se dogovor uopšte može naći. Moje je da treniram i da se maksimalno koncentrišem na teren“, započeo je Vešović svoju priču, naglasivši svoju odanost klubu sa Marakane.

 

Tri i po godine sam u Zvezdi, pošteno ginem za ovaj grb, pošteno se borim, to ću i nastaviti da radim. Sve ostalo što se bude dešavalo – saznaćete na vreme“.

 

Na pitanje da li on to ne želi da ode iz kluba, Vešović je odgovorio da o tome ne želi javno da priča.

 

Agent Rajo Božović vodi karijeru, njemu verujem 100 odsto, nadam se da će da izabere najbolje. Na klubu i njemu je da nađu kompromis. Molim vas da me ne pritiskate, dosta sam vam rekao, i više nego što je trebalo“, rekao je Vešović, dodavši da se u potpunosti oporavio od povrede, te da je spreman da odgovori na sve zahteve do kraja sezone, “ukoliko se oni postave pred njega”.

 

Marko Vešović je A reprezentativac Crne Gore, a u crvenom dresu je debitovao na posljednjem meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Moldavije u Podgorici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blic

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar