Velbek pohvalio strpljivu igru Engleske

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 734 pregleda Dodaj komentar

deni velbekDeni Velbek pohvalio je strpljivi pristup igri Engleske u drugom poluvremenu meča sa Crnom Gorom, u kojem je Gordi Albion došao na korak do plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu sledeće godine.

 

Lavovi su morali da savladaju Crnu Goru nakon što je Ukrajina pobijedila Poljsku, iako je na poluvremenu bio rezultat 0:0.

 

Velbek je zadovoljan kako je Engleska igrala zrelo i strpljivo i sada se okreće meču sa Poljskom, u kojem bi definitivno obezbijedili plasman u Brazil.

 

“Morali smo da igramo strpljivo i da držimo ritam tokom cijele utakmice, kako bismo bili sigurni da radimo prave stvari” – rekao je napadač Mančester Junajteda.

 

Takođe, morali smo da budemo veoma pažljivi, jer oni imaju igrače koji mogu da budu veoma opasni iz kontranapada. Srećom po nas, dali smo dva gola na početku drugog poluvremena i time im “odsjekli krila” .”

 

“Znali smo od početka da želimo tri boda na tom meču i od početka smo išli ka tom cilju. To je bio glavni cilj. Srećom, nismo mnogo srljali, već smo igrali pametno i strpljivo i rezultat je došao.”- riječi su Denija Velbeka.

KLJUČNE RIJEČI: , ,
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar