“Važna dva boda, igračice pokazale da je budućnost pred njima”

Ognjen
Piše: Ognjen 222 pregleda Dodaj komentar
Foto: ŽRK Budućnost Bemax

Za Budućnost Bemax je bilo važno da pruži dobro izdanje i osvoji dva boda koja garantuju petu poziciju u grupi, kazala je trener Budućnosti Bemax Bojana Popović nakon pobjede (25:18) protiv Lokomotive iz Zagreba u 12. kolu EHF Lige šampiona.

Popović je istakla da su sve igračice dobile priliku i potvrdile da je budućnost pred njima.

– Velika borba tokom svih 60 minuta, to smo i očekivale, zato i broj postignutih golova nije bio na visokom nivou. Oba tima su više bila fokusirana na odbranu. Bilo je važno da pružimo dobro izdanje i napravimo lijepu uvertiru za ono što nas očekuje u nastavku sezone. Sa ova dva boda smo osigurale petu poziciju u grupi, a rezultat nam je dao mogućnost da priliku dobiju sve igračice koje su pokazale da je budućnost pred njima – kazala je Popović.

Visoka razlika dala je mogućnost Popović da pruži priliku svim igračicama, a sjajno je iskoristila 18-godišnja golmanka Andrea Škerović, koja je upisala šest odbrana, uključujući i sedmerac.

– Velika borba i zaslužena pobjeda. Naša želja je bila da osvojimo dva boda i u tome smo i uspjele. Dobro smo se spremile za Lokomotivu, nije bilo lako, a veoma je važno i to što su sve igračice dobile priliku – kazala je Škerović.

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar