U subotu počinje finalna serija Playoff-a Prve lige Crne Gore za odbojkaše

Ognjen
Piše: Ognjen 215 pregleda Dodaj komentar

U subotu 31.03., počinje finalna serija Playoff-a Prve lige Crne Gore za odbojkaše. U finalu će se sastati Jedinstvo Bemax, aktuelni prvak Crne Gore, i Budućnost Capital Plaza.

Finalna serija Playoff-a igra se u 3 dobijene utakmice.

Prvi meč odigraće se  u Bijelom Polju (SC Nikoljac) u 18 časova.

“Odlična nedelja je za nama. Posle uspješno odrađenog posla u polufinalnoj seriji svi igrači jedva čekaju početak finala. Za ovo smo se pripremali još od avgusta mjeseca i nadam se da ćemo uspjeti da prikažemo sav kvalitet koji posjedujemo. Iskustvo je svakako na strani Jedinstva ali sa druge strane glad za trofejima može biti naš veliki adut. Iako očekujem dugu seriju smatram da je ovaj prvi meč jako bitan prije svega sa psihološkog aspekta i moze značajno odrediti dalji tok finala. Vjerujem u svoju ekipu, vjerujem u ono što radimo i kao i na svakom meču imamo isti cilj, a to je pobjeda”, izjavio je trener Budućnosti Capital PlazeBalša Radulović.

“Ispunili smo jedan od ciljeva osvajanjem trofeja Kupa Crne Gore, ovu finalnu seriju možemo dosta relaksirano da dočekamo. Svakako se ne zadovoljavamo time što smo pokazali prošle godine i tokom ove godine, idemo na to da završimo i ovu godinu duplom krunom. Ekipi nikad ne nedostaje motivacije i uvjek je srce tu i za ekipu i za klub. Javljaju se neki sitni problemi, sezona je dugo trajala, igrali smo Evropu, dosta smo umorni ali ta želja, volja koju ekipa ima će prelomiti na našu stranu. Tako da očekujem sjutra u Bijelom Polju pobjedu uz pomoć publike koja, siguran sam neće izostati ni ovoga puta”,  izjavio je trener Jedinstva BemaxDarko Prebiračević.

Ovu utakmicu možete pratiti uživo putem portala www.mnesport.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar