U Podgorici i zvanično otvoreno 18. Otvoreno Balkansko prvenstvo u džiu džici – Lalošević: Puno mi je srce kad vidim da su tribine ispunjene mladim sportistima

Ognjen
Piše: Ognjen 1.4k pregleda Dodaj komentar
Danas je u Bemax Areni i zvanično otvoreno 18. Otvoreno Balkansko prvenstvo u džiu džici, koje se održava do 17. septembra, u Podgorici.
Foto: Filip Roganovic
Prvenstvo okuplja preko 1.500 takmičara iz 24 zemlje.
Ne samo sportsku već i sjajnu turističku promociju naše države upotpuniće sportisti i mnogobrojna službena lica iz Austrije, BiH, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Kipra, DR Konga, Danske, Francuske, Grčke, Mađarske, Izraela, Italije, Mauricijusa, Holandije, Sjeverne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovenije, Španije, Švedske i Ukrajine.
Naravno, tu su i sjajni predstavnici Crne Gore.
Foto: Filip Roganovic
Ceremoniju u ime domaćina ovog spektakla otvorio je Ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević, nakon koga su se prisutnima obratili i predstavnici Balkanske i Svjetske džiu džicu federacije.

Čast mi je i zadovoljstvo da otvorim ovakav događaj. Sama brojka nam govori koliki je značaj i tradicija ovog takmičenja. Sport je najljepši povod okupljanja ovolikog broja mladih ljudi, a sportisti su najbolji ambasadori . Puno mi je srce kad vidim da su tribine ispunjene mladim sportistima. Puno sreće i mnogo medalja želim učesnicima”, kazao je ministar Lalošević.
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar