U novembru sportski spektakl u Ulcinju – “IVANOVA IGRA” i skup fudbalskih legendi

Ognjen
Piše: Ognjen 527 pregleda Dodaj komentar
Foto - cityfest.rs

Najjužniji crnogorski grad 11. novembra biće sportski epicentar – makar kada je u pitanju Balkan.

U Ulcinju će se na radost mnogih iskrenih ljubitelja ovog sporta održati promocija filma i knjige “Ivanova igra” proslavljenog fudbalera splitskog “Hajduka” i reprezentativca Ivana Gudelja.

Veliki broj njegovih bivših saigrača, bivših reprezentativaca, istaknutih sportskih radnika, novinara i mnogih drugih, potvrdilo je svoje prisustvo a Ulcinj će čini se poslije dugo vremena biti ponovo na ispitu da dokaže kakav je domaćin.

Do sada su taj ispit stanovnici ovog divnog grada polagali sa najvećom ocjenom a sudeći po komentarima velikog broja privrednika i sportskih aktivista, gosti će se sredinom idućeg mjeseca osjećati kao kod kuće.

Veliki broj najpoznatijih fudbalera sa ovih prostora iz 80-tih godina prošlog vijeka imaće priliku da osjeti kako jedan mali gradić poštuje legende a sam događaj ne bi nikada bio moguć da se kao glavni organizator po ko zna koji put nije pojavio istaknuti sportski radnik i privrednik Pavle Pepđonović.

Pepđonović je Ulcinju prepoznat kao sinonim za košarku jer je dugo godina bio prvi čovjek KK Ulcinj ali čini se da mu ni najvažnija sporedna stvar na svijetu nije strana, naprotiv.

Mnogo njegovih prijatelja ponudilo se za pomoć, pa je izvjesno da uz podršku lokalnih i centralnih vlasti, fešta i spektakl za tačno mjesec dana doista neće izostati.

Bilo kako bilo, Ulcinj je spreman da ispiše najljepše stranice sporta…

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar