U Maribor po željenu formu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 680 pregleda Dodaj komentar

crna_gora_vaterpolisti_2013Predaha nema – crnogorski vaterpolisti su imali samo dan pauze poslije povratka sa finalnog turnira Svjetske lige i već danas idu na pripreme u Maribor.

 

Ranko Perović u Sloveniju vodi 18 igrača, od kojih ih je 11 bilo u Čeljabinsku, a za razliku od turnira u Rusiji ovog puta neće biti Nikole Markovića i Radovana Latinovića koji nastavljaju pripreme sa univerzitetskom reprezentacijom.

“Ajkulama” se pred Maribor priključuju i najiskusniji igrači koji su prethodnih sedam dana trenirali u Herceg Novom pod komandom Petra Porobića. U pitanju su braća Janović, Predrag Jokić, Saša Mišić, Zdravko Radić, Aleksandar Ivović i Francuz Igo Kruzija koji je juče i zvanično dobio crnogorski pasoš.

 

Pored njih na pripreme idu Miloš Šćepanović, Dejan Lazović, Draško i Darko Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Filip Klikovac, Dragan Drašković, Luka Sekulić, Uroš Čučković i Miljan Popović.

 

U Mariboru će, kao i svake godine, akcenat biti stavljen na fizičku spremu pa se slobodno može konstatovati da je ovo najvažniji dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Barseloni koje se igra za nešto više od mjesec.

 

“Potreban nam je mir i da se potpuno posvetimo treningu nakon iscrpljujućih utakmica na finalnom turniru Svjetske lige. Idemo u Sloveniju, tamo ćemo imati odlične uslove za rad i siguran sam da ćemo moći da odradimo sve što smo zamislili za ovaj dio priprema”, rekao je Perović.

 

Crnogorski vaterpolisti će u Mariboru boraviti do utorka, a onda ih od 28. do 30. juna očekuje “Samarcidis kup” u Grčkoj.

 

U Sloveniji će se kompletirati i stručni štab “ajkula”, jer se priključuje i Italijan Simone Rigalca koji nije bio u Čeljabinsku. On će u Maribor stići direktno iz Italije.

 

 

Vijesti

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar