Tumbasević: Volio bih da dobijem poziv u reprezentaciju

Vladan
Piše: Vladan 589 pregleda Dodaj komentar

janko tumbasevicNekadašnji igrač Zete i Dačije Janko Tumbasević kazao je da najvjerovatnije ostaje u Vojvodini. Zadovoljan je uslovima u Novom Sadu. Pripreme teku po planu, cilj ekipe je da se što bolje pripreme za nastavak šampionata, i da pokušaju da osvoje nacionalni Kup Srbije.

 

Zadovoljan sam uslovima u Vojvodini. Imamo sve uslove za dobar rad. Dosta dobro se radi od samog početka priprema,manje više sam upoznat sa radom Branka Babica, koji je i ranije bio trener u Vojvodini – kaže Tumbasević.

 

Ostaješ li u Vojvodini?

 

Najvjerovatnije ostajem u Novom Sadu. Istina, krajem sezone je postojalo nekoliko interesovanja iz inostranstva, međutim ništa konkretno. Do kraja prelaznog roka ima još dosta vremena, ko zna šta sve može da se desi – ističe Tuba.

 

Kako teku pripreme za drugi dio sezone?

 

 Imamo dobar stručni štab,koji se trudi da nam treninzi budu raznovrsni i do sad je to bilo dosta dobro. Sad u Turskoj imamo skoro svaki drugi dan utakmice da bi se što bolje spremili i uigrali za drugi dio šampionata.

 

Da li očekuješ poziv u reprezentaciju Crne Gore?

 

Iskreno volio bih da ponovo zaigram za reprezentaciju. Nadam se da, ukoliko , nastavim sa dobrim partijama kao u prvom dijelu prvenstva i dobijem poziv selektora Brnovića. Na meni je da radim , a na selektoru je da odluči da li zaslužujem poziv – kazao je Tumbasević.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CG fudbal

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar