Trener Prestona oduševljen: Osmajić je mašina, biće jedan od onih koje svi vole

Ognjen
Piše: Ognjen 619 pregleda Dodaj komentar
pnefc.net

Klub koji je u maju napunio 143 godine u srijedu je dočekao najzvučnije pojačanje ovog ljeta.

Iako je za Preston Nort End potpisao posljednjeg dana prelaznog roka, Milutin Osmajić je u Lankašir stigao tek prije dvije noći, jer je morao da sačeka da viza za Veliku Britaniju bude završena.

Po dolasku u novi klub sačekao je menadžer Rajan Lou, koji je poput Jirgena Klopa zagrljajem našem fudbaleru poželio dobrodošlicu.

“Zaista smo uzbuđeni što ga imamo u timu. Kada sam ga zagrlio bio je poput zida. Imali smo sve podatke o njemu i znali smo koliko je snažan, visok i kakav tempo ima”, rekao je za “Lankašir post” Lou.

Dok je čekao vizu, Osmajić je radio u Španiji (gdje je do sada igrao za Kadiz) sa jednim od trenera Prestona Džonom Lukasom.

“Sve što je Džon tražio on je uradio – jednostavno on je mašina“, istakao je Lou.

Preston je trenutno lider Čempionšipa, a u subotu (16h) na svom “Dipdejlu” dočekuje Plimut – Lov navodi da u nove bitke ulazi sa momkom iz Crne Gore..

“Milutin je spreman za utakmicu – on će biti od onih koje svi vole. Samo pogledajte kako proslavlja svoje golove i koliko mu oni znače”, dodao je Lou.

Kako su ranije objavili ostrvski mediji, Preston je za Osmajića platio obeštećenje od dva i po miliona eura.

Momak iz Nikšića u Kadiz je stigao na ljeto 2021, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u portugalskoj Vizeli u čijem dresu je postigao osam golova.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar