Totenhem se interesuje za Viktora Đukanovića

Ognjen
Piše: Ognjen 394 pregleda Dodaj komentar
Foto: Hammarby fotboll

Jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera i napadač švedskog Hamarbija, Viktor Đukanović mogao bi na ljeto vrlo lako da promijeni sredinu.

Prema poslednjim informacijama medija u Švedskoj, ali i u Engleskoj, za dvadesetogodišnjeg Nikšićanina interesovanje je pokazao Totenhem.

Nakon što su nedavno zaključili posao oko dovođenja supertalentovanog Lukasa Bergvala, igrača Đurgardena, na radaru “Spursa” sada se našao i crnogorski reprezentativac.

To je švedske medije potvrdio i sportski direktor Hamarbija, Mikael Hjelmberg, navodeći da je “interesovanje veliko i ono ostaje”.

Govoreći o Đukanoviću, portal FotbollDirekt navodi da je riječ o krilnom igraču čije je vrijednost u ovom trenutku između 11,4 i 15 miliona funti.

Citirajući “švedski izvor iz Totenhema”, u članku pomenutog portala se navodi da je Đukanović meta londonskog tima jer se uklapa u zamisao dugoročne izgradnje ekipe.

Navodi se, između ostalog, i to kako je Đukanović na radaru Totenhema od jeseni, kada ga je tehnički direktor Johan Lange stavio u uži izbor.

Đukanović je sa Hamarbijem potpisao ugovor do kraja 2027. godine, međutim švedski prvoligaš nema ništa protiv da proda našeg fudbalera i istovremeno dobro zaradi na transferu.

U poslednjim danima zimskog prelaznog roka pojavile su se informacije da je Đukanović želja Lacija i Verone, međutim do transfera navodno nije došlo zbog visine obeštećenja koje italijanski klubovi u tom trenutku nisu bili spremni da plate.

Crnogorski reprezentativac koji je u januaru 2023. iz Budućnosti prešao u Hamarbi u debitantskoj sezoni u Alsvenskanu postigao je 11 golova na 25 utakmica – u startnih 11 kluba iz Stokholma našao se 15 puta.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: pobjeda.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar