Teodo startovao sa pripremama – Vilotijević, Vujadinović i družina za novu snagu Tivćana

Ognjen
Piše: Ognjen 300 pregleda Dodaj komentar
Aleksa Vujadinović biće važan šraf tivatskog sastava / Foto: Instagram

Košarkaški klub “Teodo” iz Tivta startovao je sa pripremama za novu sezonu . Tivćane će ove godine sa klupe predvoditi novi šef stručnog štaba Boban Ninić kome će u radu pomagati bivši igrač Boris Jeknić. Oni će na raspolaganju imati vrlo mlad, ali perspektivan tim.

Ovu novu ekipu koja za cilj ima da popravi loš utisak i rezultate od prošle godine, predvodi Tivćanin i novi kapiten Miloš Krivokapić, jedan od boljih igrača prošle godine. Veliku pomoć će imati u Zoranu Vilotijeviću našem internacionalcu koji dolazi iz bosanskog premijerligaša Bratunca kao jedan od najboljih centara lige. Angažovani su još Aleksandar Pantelić, Nikola Pavlović, Stevan Krtinić i Aleksa Vujadinović.

“Veliku snagu i neku novu energiju klub očekuje od mladih igrača koji će pojačati Teodo i kroz jak trening i veliko zalaganje tražiti svoju šansu, prije svih naš prošlogodišnji igrač, iskusniji za jednu godinu seniorske košarke Miljan Marinović i Stefan Jovović koji dolazi iz Herceg Novog. U narednom periodu se očekuje dolazak brojnih mladih igrača iz okolnih gradova koji će kroz probne treninge pokušati da se izbore za dres Teoda. 

Na stručnom štabu je da kroz dobro organizovane pripreme kao i veliki broj pripremnih utakmica ekipu spreme prvo za play in utakmicu protiv Pljevalja koja je na programu 1. oktobra u Podgorici, a onda ako sve bude kako treba i za nikad jaču Ia košarkašku ligu. A na agilnoj upravi je da kao i do sada da organizuje i obezbijedi sve potrebne uslove za nesmetan rad, a cilj je da se klub dodatno stabulizuje i podigne na veći nivo saopšteno je iz tivatskog kluba.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar