Sve ide ka prelasku Jovetića u Juventus

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 831 pregleda Dodaj komentar

Stevan-Jovetic_7Italijanski šampion Juventus konačno će otvoriti karte i poslati definitivnu ponudu za prvotimca FiorentineStevana Jovetića.

 

Kako saznaje Gazzeta dello Sport, torinski klub će sjutra zvanično za crnogorskog reprezentativca ponuditi18 miliona eura i svog igrača Luku Maronea, i to po želji trenera ljubičastih Vinćenca Montele, koji Maronea želi više nego Kvaljarelu, Matrija, Islu ili Đovinka, koji su takođe bili u kombinaciji!

 

To je rezultat opipavanja terena u kojem je učestvovao Jovetićev agent Falji Ramadani, koji je protekla dva dana u Firenci razgovarao sa čelnicima Viole PradeomDela Valeom, o čemu je naš portal već pisao, i nakon kojeg je Fiorentina srušila prethodno postavljenu granicu za transfer – 30 miliona ili ništa.

 

Nije međutim izvjesno da će to biti konačna cifra, jer prema izvještajima Fiorentina uz Maronea traži 22 miliona. To će se dogovarati u direktnim razgovorima predstavnika dva kluba, a krajnji rok koji je Juventus odredio za realizaciju transfera je 15. jun.

 

Za crnogorskog reprezentativca je već duže zainteresovan Arsenal, odnedavno je zanimanje iskazao i Čelsi, ali prednost Juventusa je i Jovetićeva želja da ne napušta Italiju i Seriju A.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar