Sutjeska počela pripreme

Košarkaši Sutjeske počeli pripreme za novu sezonu

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 430 pregleda Dodaj komentar
Foto: KK Sutjeska

Sa novim trenerom i 11 igrača na prvom treningu košarkaši Sutjeske počeli su pripreme za novu sezonu.

Osim šefa struke Dragana Nikolića, u Nikšić su ovog ljeta stigli Filip Barović, Radosav Spasojević, Jovan Vojinović, kao i Dakuan Brejsi i Amir Hinton, koji će se, kako je iz kluba saopšteno, narednih dana priključiti ekipi.

Iz kluba je saopšteno da je Ilija Varajić odlučio da školsko i košarkaško usavršavanje nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je Marko Ćalić odlučio da završi karijeru, pa će ubuduće biti trener u klubu.

„U avgustu su uvijek očekivanja velika. Kad počne liga vidjećemo kakva je naša realnost. NLB ABA2 liga počinje 9. oktobra, još ne znamo kada će krenuti crnogorski šampionat. Imamo dovoljno vremena i strpljenja da se spremimo za predstojeću sezonu od koje, koliko ja znam, mnogi puno očekuju“, rekao je Nikolić za klupski sajt na startu priprema.

Nikolić ističe da roster nije kompletiran, te da će klub pokušati da angažuje igrača u reketu.

„Želja mi je bila da imamo bazu igrača iz Nikšića. Sa još nekim momcima smo pričali, ali se nismo dogovorili. Tim još nije kompletiran – evidentno je da ćemo tražiti pojačanja na visokim pozicijama. Vidjećemo kakav nam igrač treba, koji će se uklopiti sa Barovićem, Spasojevićem i Vujovićem. Sa tom odlukom nećemo žuriti. Imamo dobru osnovu. Jedan Amerikanac dolazi sjutra, drugi u subotu“, rekao je Nikolić.

Saopšteno je da će klub jedan dio priprema provesti na Zlatiboru.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: Vijesti
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar