Strugar pozvan naknadno

Redakcija
Piše: Redakcija 242 pregleda 1 komentar

bojan strugarSelektor odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Nikola Matijašević, uvrstio je danas u sastav juniorskog reprezentativca Bojana Strugara

 

Ovaj potez Matijaševića, bio je prinudan, jer Miloš Ćulafić nije uspio da se oporavi od povrede ramena i neće moći da pomogne reprezentaciji na prvom turniru odbojkaške Evrolige, koji počinje 15.juna u mađarskom Kečkemetu. Pored Ćulafića, neće biti ni prvog tehničara Sima Dabovića i primača servisa Marka Bojića, koje je selektor Matijašević odstranio iz tima za ovu akciju. Ako se zna da su na njihovim pozicijama neki dosta mladi igrači, onda se može konstatovati da naš sastav ide u Mađarsku vidno oslabljen. Međutim, to je nekada i potrebno da bi se iznjedrili neki novi igrači, a među njima je i mladi Strugar.

 

“Čast mi je što ću biti sa seniorskom ekipom i učiti od tako iskusnog stručnjaka. Željan sam rada i stalnog usavršavanja, tako da ne bježim od izazova. Spreman sam, maksimalno motivisan, pa se nadam da ću opravdati povjerenje”, riječi su mladog Bojana Strugara.

 

Šansu da pokaže svoj raskošni talenat, imaće već na prvom turniru i to protiv jakih ekipa kao što su Mađarska, Španija i Češka.

 

 

Podijeli ovaj članak
1 komentar