Stefan Savić: Idemo na pobjedu

Vladan
Piše: Vladan 717 pregleda Dodaj komentar

Fudbalska reprezentacija Crne Gore i protiv Gane, kao i u svakom meču pred svojim navijačima, igraće na pobjedu, kazao je defanzivac Stefan Savić.

Crna Gora i Gana odigraće u srijedu u Podgorici prijateljsku utakmicu.

As Fiorentine protiv Gane očekuje tešku utakmicu, podsjećajući na kvalitet selekcije i njen sastav.

Probaćemo da već u prvoj prijateljskoj utakmici, koja će nam poslužiti za pripreme za novi kvalifikacioni ciklus, zabilježimo pozitivan rezultat i polako pravimo igru sa kojom ćemo igrati u kvalifikacijama”, rekao je Savić na brifingu u Trening kampu Fudbalskog saveza.

On je ponovio da je Gana jaka reprezentacija, ali i da Crna Gora ima kvalitet da joj se suprostavi.

Idemo na pobjedu, kao i uvijek pred svojim navijačima. Bez obzira što će nam faliti Mirko Vučinić i Stevan Jovetić, ali navikli smo se na to”.

Ne pamtim kad smo odigrali utakmicu sa njima u tandemu. Bilo bi nam mnogo lakše sa njima, ali uvijek treba da gledamo na tim koji imamo na raspolaganju”, rekao je Savić.

On smatra da bi pobjeda mnogo značila kako bi povratili pobjedničku atmosferu pred početak kvalifikacija.

Član Torina Marko Vešović kazao je da je predstojeći meč mlađim igračima nova prilika za dokazivanje.

Očekuje nas ozbiljna i teška utakmica. Činjenica da Gana dolazi u najboljem sastavu najbolje govori o tome. Shvatili su nas dosta ozbiljno, nadam se da ćemo i mi njih i da ćemo odigrati dobru utakmicu”, rekao je Vešović.

On je kazao da je Gana fizički dobro pripremljena ekipa, sastavljena od igrača koji igraju u Evropi.

Biće potrebno dosta koncentracije, trčanja i zalaganja. Uvijek je dobro napraviti dobar rezultat, pogotovo protiv tako kvalitetne reprezentacije”.

Nemamo pritisak rezultata, moramo igrati rasterećeno i da pokažemo što znamo. Gana je atraktivna protivnik, vrijedna pažnje i nadam se da će stadion biti pun”, rekao je Vešović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar