Stefan Mugoša je pravi ambasador Crne Gore, priuštio nezaboravne trenutke crnogorskim izviđačima u Koreji

"Na kraju mogu samo da kažem jedno veliko HVALA Stefanu Mugoši u ime svih nas", stoji u objavi Dušana Masoničića, crnogorskog izviđača

Redakcija
Piše: Redakcija 530 pregleda Dodaj komentar

Crnogorski izviđači bili su gosti Stefana Mugoše u Inčonu.

Usput su donijeli i sreću našem napadaču, koji je premijerno pogodio u svom drugom mandatu za klub iz Južne Koreje.

“Hvala vam puno, dobri ljudi, što ste uljepšali svojim prisustvom ovu veoma za mene važnu utakmicu. Osjećaj je neopisiv vidjeti na tribinama u Koreji ovoliki broj ljudi iz Crne Gore. Nadam se da ste uživali. Bila mi je čast. Do nekog drugog viđenja”, napisao je Mugoša na društvenim mrežama.

Jedan od aktera među crnogorskim izviđačima Dušan Masoničić takođe je podijelio utiske fenomenalne avanture.

“Nakon nevjerovatnih 12 dana, od kojih bi se mogla jedna fina knjiga napisati, izazova sa toplotnim udarima, straha od nadolazećeg tajfuna, evakuacije zajedno sa blizu 40.000 izviđača, došao je red na odlazak u Inčon na poziv nevjerovatnog Stefan Mugoše.

Kako sam se osjećao ne umijem riječima da opišem, pa se zato služim snimcima. Šta je za nas priredio Stefan, zajedno sa cjelokupnim Inčon Junajtedom, pamtićemo cijelog života. Neizmjerno smo počastvovani uvažavanjem koje su nam ukazali. Današnji dan je, zahvaljujući njima, bio kruna jedne nezaboravne avanture koja je neizmjerno obogatila naš izviđački život.

Na kraju mogu samo da kažem jedno veliko HVALA Stefanu Mugoši u ime svih nas!”, stoji u objavi.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar