Specijalno za ljubitelje horora! Zabavi se uz Zombie Apocalypse i iskoristi Bonus Buy opciju!!!

Vladan
Piše: Vladan 3.1k pregleda Dodaj komentar

Iskoristi šansu i uživaj u horor slot spektaklu ekskluzivno u Meridianu! Moćna zabava stiže uz Zombie Apocalypse!

Ako volite horor slotove, ako ste uživali u filmovima i serijama o čuvenim zombijima, bićete oduševljeni novom igrom koju nam predstavlja Expanse Studios.

Zombie Apocalypse je vrhunska igra koju možete isprobati ekskluzivno u Meridianu! Izađite kao pobjednik iz okršaja sa neobičnim stvorenjima i magični bonusi su vaši!

Među simbolima ove igre ćete vidjeti kartaške simbole, bijesnog psa, vojni automobil, par zombija i muškarca i ženu koji se bore sa njima.

Posebno će vas oduševiti BONUS BUY opcija! Ako je aktivirate automatski ćete kupiti 15 BESPLATNIH SPINOVA! Besplatne spinove možete aktivirati i pomoću scatter-a, a tada ćete osvojiti između devet i 15 besplatnih spinova.

Džokeri se pojavljuju sa množiocima x2 i x3 i oni će mijenjati sve simbole osim scatter-a. Kada je o bonusima riječ, dostupan je i bonus kockanja kao i tri progresivna džekpota.

U svakom trenutku možete povećati vrijednost vašeg uloga kroz posebnu bonus opciju. Tada je frekvencija pojavljivanja scatter-a znatno veća!

Izađite kao pobjednik okršaja u horor slotu Zombie Apocalypse i magični bonusi su vaši!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i prije nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

KLJUČNE RIJEČI:
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar