Slađana Pejović opravdala očekivanja

U Podgorici održana trka zadovoljstva

Redakcija
Piše: Redakcija 460 pregleda Dodaj komentar
Foto: Pobjeda/R. Perović

U Podgorici je održana trka zadovoljstva povodom obilježavanja Evropske neđelje Sporta u Crnoj Gori.

Trka pod sloganom ,,Fun Run“ na tri kilometra održana je u organizaciji Ministartsva sporta i mladih Crne Gore, a uz tehničku podršku Atletskog saveza Crne Gore, pod pokroviteljstvom Evropske komisije.

Manifestaciji je ispred ministarstva sporta i mladih prisustvovao ministar Vasilije Lalošević i direktor direktorata za sport Zoran Jojić sa svojim saradnicima. Ispred ASCG takmičenju su prisustvovali predsjednik Gojko Banjević i generalni sekretar Milan Madžgalj.

Ministar sporta Vasilije Lalošević pozdravio je sve učesnike manifestacije, a zajedno sa Zoranom Jojićem dodjeljivao je učesničke medalje učesnicima koji su prošli kroz cilj. Na trci je nastupilo oko 250 učesnika, a svi učesnici koji su prošli kroz cilj trke dobili su medalju i majicu manifestacije.

Start trke bio je sa brda Gorica ,a cilj na Trg Argentina. Učešćem u ovoj trci građani su pokazali da vode računa o svom zdravlju i njeguju sportski duh. Na trci je nastupila i poznata crnogorska olimpijka Slađana Pejović koja je prva prošla kroz cilj kod dama, a kod muškaraca slavio je Miljan Kukuličić. Najstariji učesnik manifestacije kod žena bila je Svetlana Useinović iz Bara, a kod muškaraca najstariji je bio Mladen Brajović. Najmlađi učesnik manifestacije star godinu i po bio je Milan Tončić.

KLJUČNE RIJEČI: ,
IZVOR: Pobjeda
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar