Sjajna partija Vukašinovića, Minića i Pavićevića, Bojić solidan

Redakcija
Piše: Redakcija 152 pregleda Dodaj komentar

Crnogorski reprezentativac Marko Vukašinović, koji igra na poziciji primača servisa, ove sezone pruža sjajne partije u dresu italijanske Ravene u seriji A.

Vukašinović je imao fantastičan nastup u duelu protiv Milana, osvojivši čak 26 poena, koja nažalost nisu bila dovoljna za trijumf Ravene (Milano slavio 2:3 u gostima).

Iako je Milano najavio laku pobjedu protiv Ravene i poveo sa 2:0 (26:24 i 25:21) i imao vođstvo od 6:12 u trećem setu, ali je uslijedio veliki pad u igri Milana, zahvaljujući prije svega odličnoj roli Vukašinovića, pa je Ravena je napravila preokret i osvojila treći set (25:23). Dobila je Ravena i četvrti 25:21, pa je pobjednika meča odlučivao peti set. U odlučujućim momentima utakmice, Milano je ipak imao više koncentracije i zabilježio je na kraju pobjedu (15:12).

Marko Vukašinović

Ravena se nakon deset odigranih kola nalazi na poslednjem mjestu Super lige sa 10 poraza  i 2 osvojena boda.

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Minić, sa osvojenih 24 poena vodio je rumunski Zalau do pobjede nad ekipom Unirea Dej 3:2. Minić je bio najbolji poenter na meču.

U porazu Liberca od  ekipe Brno (1:3) u ligi Češke, korektor Milutin Pavićević, član Liberca istakao se sa osvojenih 17 poena.

U Švajcarskoj ligi, odbojkaši Nafelsa poraženi su na domaćem terenu 3:1 od Volley Schonenwerda.  U domaćem sastavu istakli su se crnogorski odbojkaši Bojan Strugar i Ivan Zvicer sa osvojenih 14, odnosno 13 poena.

Turksi Kiziltepe našeg Marka Bojića poražen je maksimalnim rezultatom 3:0 od Halkbanke. Bojić je upisao skor od 12 poena.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar