Simović ide kod Pera u Bejrut

sport
Piše: sport 1k pregleda Dodaj komentar

marko simovic rukomet crna goraNakon Stevana Vujovića koji nije zadovoljio kriterijume čelnika katarske Armije da bi produžili saradnju, u istoj situaciji se našao i reprezentativni desni bek – Marko Simović koji je prema našim informacijama na inicijativu predsjednika i trenera Al Ahlija morao da napusti Dohu.

 

 

S obzirom da u katarskoj ligi tek predstoji borba za titulu, te da je pravilnik federacije jasan da u klubovima u sastavu mogu biti po dva stranca, čelnici Al Ahlija nijesu htjeli da rizikuju, tako da su odlučili da promijene strance, a na udaru se našao i naš reprezentativac.

 

Simović je u Katar došao na početku sezone i bio jedan od najboljih igrača u ligaškom dijelu takmičenje, ali s obzirom da predstoji plej of, onda katarski šeici po tradiciji znaju biti bez emocija. Spremni su i da promijene čitav tim samo da dovedu super zvijezde i da se domognu trofeja, a to najbolje potvrđuje činjenica da su u Armiju već stigli Markusen i Bojtler, dok će i novo pojačanje Barselone – Nikola Karabatić u Dohi boraviti mjesec dana. U već sada bivšem klubu Marka Simovića pominje se da će do kraja mjeseca doći Kim Andreson.

 

Prema našim informacijama, dvadeset šestogodišnji Budvanin bi već sljedeće nedjelje mogao da se preseli u Bejrut kod bivšeg stratega Lovćena Pera Miloševića, koji vodi najbolji klub u Libanu – As Sad. Njih dvojica su već sarađivali u Vardaru prije dvije godine, a za klub iz Bejruta su protekle sezone igrali bivši rukometaši Budućnosti Igor Bakić i Mladen Ivanović, dok su prije četiri godine dres šampiona Libana na dva mjeseca nosili Zoran Roganović i Petar Kapisoda.

Dnevne Novine

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar