Simonović: Ponosan na naše sportiste i njihove rezultate

Filip
Piše: Filip 258 pregleda Dodaj komentar
Foto: COK

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović za TVCG kaže kako smatra da su crnogorski sportisti na OI u Tokiju postigli dobre rezultate. Ističe da je ponosan na sve njih i na rezultate koje su postigli.

On kaže da u kovid uslovima u kojim su odigrane OI, u uslovima svakodnevne distane i testiranja, moramo biti zadovoljan rezultatima naših sportista.

“Mislim da smo postigli dobre rezultate i ja sam ponosan na svakog momka i đevojku koji su bili članovi crnogorskog olimpijskog tima i rezultatom koji su postigli. To je to ono što u ovom trenutku možemo, mislim da su neki postigli i nešto iznad onoga što smo očekivali. Analize će pokazati”, naveo je Simonović, u intervjuu za TVCG.

Simonović je naveo da je Marija Vuković ostvarila fantastičan rezultat i da je, kako dodaje, sve nas prijatno iznenadila.

“Svaka joj čast napravila je fantastičan rezultat i mislim da tu priliku treba iskoristiti i u nju treba ulagati, voditi računa na koji način će podesiti formu za OI u Parizu, koje nisu tako daleko, već počinjemo pripreme za njih”, naveo je Simonović.

Ističe je da se nekada od rukometašica i vaterpolista očekuje previše, te da smo na OI otišli sa 10 debitanata u vaterpolo selekciji.

“Vjerujem da su i trema i sami pritisak učinili svoje, kao i uslovi. Siguran sam da potencijal postoji i mi moramo biti zadovoljni sa onim što imamo”, naveo je Simonović.

“Najbolji su bili tu pokazali su to što mogu, iz jedne male zemlje, svi sa kojima sam razgovarao kažu da je to za ponos”, zaključio je Simonović.

1 klik - 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar