Sekulić: Ne bih mogao da pružim maksimum

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 646 pregleda Dodaj komentar

sekulic-ne-bih-mogao-da-pruzim-maksimum-slika-186363Vaterpolista Luka Sekulić neće biti dio univerzitetske reprezentacije Crne Gore u Kazanju i kako kaže, smatra da je to u ovom trenutku najpoštenija odluka koju je mogao da donese.

 

“Bio sam na pripremama za Svjetsko prvenstvo, spremao se kako bih se izborio za šansu da odem u Barselonu, a onda se pojavila ta mogućnost da odem u Kazanj. I, moram da priznam, taj predlog mi se nije dopao, jer smatram da ne bih mogao da dam sve od sebe na tom turniru. Ni psihički ni fizički. Mislim da sam donio fer odluku. Ne bih želio da poslije turnira budem svjestan da sam ga čisto odradio. Za mene bi to bio put u nepoznato, jer s ovom ekipom nisam odradio nijedan trening – rekao je Sekulić.

Sekulić, koji je prošao kompletne pripreme ovog ljeta, a igrao je i na finalnom turniru Svjetske lige, vjeruje da se ova odluka neće odraziti na njegov budući angažman u reprezentaciji.

 

“Nadam se da neće, ne znam. Reagovao sam pošteno, ta odluka je samo moja i nadam se da će biti shvaćena”, dodao je Sekulić.

 

 

Vijesti

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar