Šćepanović: Meč protiv Kanade je nosio pritisak

sport
Piše: sport 800 pregleda Dodaj komentar

Milos ScepanovicCrna Gora je odradila Kanadu u osmini finala (12:40) i sada mirno čeka duel Srbije i Rumunije (17.30h).

 

Ako se ne desi neka senzacija protivnik Crnoj Gori u četvrtfinalu biće Srbija.

 

“Mislim da smo na najbolji mogući način odradili ovu utakmicu, u kojoj je zaista ulog bio veliki. Trijumf nad Kanadom vrijedi mnogo, jer su mečevi u osmini finala uvijek opasni, a Kanađani zaista znaju da igraju vaterpolo, iako smo sigurno bolja ekipa od njih”, rekao je Miloš Šćepanović, koji je nakon dva meča opet stao na gol Crne Gore.

 

U taboru “ajkula” vlada zadovoljstvo urađenim protiv Kanađana, ali svi znaju da Svjetsko prvenstvo sada ulazi u najinteresantniji dio i da se narednih dana rješava sve.

 

“Odgovorno smo odigrali u odbrani, gradili smo pobjedu od prvog minuta, igrali dobro u svakoj četvrtini i najvažnije je da smo ostvarili trijumf bez stresa. Podižemo formu, to je jasno, jer ovo je dugačak turnir, traje praktično 15 dana i nemoguće je od prve utakmice igrati bez greške. Nismo se spremali da budemo najbolji u prvom kolu, već da budemo pravi tokom turnira. Nadam se da najbolje od nas tek slijedi, jer sada je i najpotrebnije da budemo na vrhunskom nivou”, kaže Šćepanović.

 

Kakve su šanse Crnoj Gori protiv Srbije?

 

“To je najteži mogući protivnik, ali ovo je Svjetsko prvenstvo i put do vrha je jasan. Ako želite medalju, ako želite da idete do kraja, morate da pobjeđujete najbolje. Nikad nije lak put do velikog rezultata”, istakao je Šćepanović.

 

vijesti.me

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 100€ BEZ IKAKVIH USLOVA!
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar