Šćepanović koordinator mlađih košarkaških selekcija

sport
Piše: sport 890 pregleda Dodaj komentar

scepanovicProslavljeni crnogorski košarkaš Vlado Šćepanović imenovan je za koordinatora mlađih selekcija. Na sjednici Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore jednoglasno je donešena ova odluka.

 

Vlado Šćepanović će brinuti o radu sa mlađih kategorijama u klubovima i reprezentativnim selekcijama. Na sjednici Predsjedništva Košarkaškog saveza Crne Gore, jednoglasno je donešena ova odluka, pa će bivši kapiten naše reprezentacije biti profesionalno angažovan u savezu.

 

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio povjerenje Košarkaškog saveza Crne Gore i ponudu sam prihvatio sa velikim zadovoljstvom. Vjerujem da ću dati doprinos još kvalitetnijem radu sa mlađim selekcijama, kako u klubovima, tako i u okviru reprezentativnih selekcija i da ću dati doprinos u stvaranju budućih reprezentativaca – rekao je Šćepanović.

 

Bivši igrač Budućnosti, Efes Pilsena, Partizana, Skipera iz Bolonje, Panatinaikosa, PAOK-a, Granade, Mursije i Panelioniosa, će svojim iskustvom bez sumnje dati značajan doprinos kvalitetnijem radu sa generacijama koje predstavljaju budućnost crnogorske košarke.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar