Savićević pred mečeve sa Srbijom: Samo da to bude s’ anđelima

Vladan
Piše: Vladan 357 pregleda Dodaj komentar
Foto: FS Srbije

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević nada se da će mečevi sa Srbijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo proći u najboljem redu.

“Sokoli” će dočekati “orlove” 27. marta pod Goricom.

“Igraćemo u martu međusobno u Ligi nacija. Igrali smo već jednom protiv Srbije. Samo da to bude s’ anđelima’ i da prođe OK. Srbija je favorit u toj grupi. Ali bio je i Brazil favorit na Mundijalu, pa nije osvojio. Fudbal je zato interesantan. Ko je mogao da predvidi da će Maroko igrati polufinale? Iskreno, ja sam se i zbog naših utakmica želio da Srbija napravi što bolje rezultate u Kataru jer bi onda bili opušteniji u martu i mogli bismo da ih iznenadimo. Da su ovdje napravili uspjeh, onda bi u Srbiji bile lovorike i možda bi se uspavali… A sad će opet od prve utakmice da uđu 100 odsto i da se vade zbog Mundijala. Ovo za nas i nije dobro”, rekao je Savićević za Mocartsport.

Ne očekuje promjene na klupi Srbije.

“Mislim da će Piksi ostati. Ne vidim razlog da tako ne bude. Pa ima i ugovor još dvije godine. Da su mu svi bili igrači bili zdravi i spremni, pa da mu čovjek nešto i zamjeri. Ali ovako… Ekipa mu je bila rovita i nespremna. Piksi treba da ostane selektor i ne vidim ništa sporno“, dodao je Savićević.

KLJUČNE RIJEČI:
IZVOR: cdm.me
Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar