“Savićević je promijenio više političkih, nego klupskih dresova”

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 427 pregleda Dodaj komentar

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević promijenio je više političkih dresova kao “drugar” politickih partija, nego klubova u karijeri kao igrač, saopšteno je iz Udruženja Fudbalska Crna Gora u dopisu koji su potpisali Brajan Nenezić i Rajo Vujadinović, nekadašnji fudbaleri.

“Aktivna, nesportska i politički obojena kampanja FSCG protiv legende crnogorskog fudbala i budućeg predsjednika Udruženja klubova Centar Dragana Vujovića i dalje traje. Uz pomoć jednog broja ‘sportskih radnika’ i starih uhljeba šire neistine i zastrašuju klubove. Traže podršku za Rista Lakića, kojega su ‘plasirali’ kao nezavisnog kandidata. Istina je da je zavistan od mnogih, a posebno od Dejana Savićevića”, navodi se.

“Iz FSCG su sve pokušali da bude samo jedan, njihov kandidat jer je jedina situacija u kojoj bi pobijedili. Dejan Deki Savićević, nekadašnji kadar DPS (kojeg se odrekao prvi dan nakon što su izgubili izbore), u međuvremenu se “zakačio” za SNP i URA, a evo neko vrijeme pokušava da se primakne političkim partijama nove vlasti. Više političkih dresova je promijenio kao ‘drugar’ politickih partija, nego klubova u karijeri kao igrač”, saošteno je iz Fudbalske Crne Gore, uz zaključak:

“Grčevita borba da u FSCG zadrže mjesta koja su nezakonito okupirali traje, ali će završiti njihovim porazom i to ne samo u Udruzenju klubova Centar već i na državnom nivou”, naveli su Nenezić i Vujadinović.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar