Savezi djelovali pravovremeno i ispravno

Reprezentacija.me
Piše: Reprezentacija.me 188 pregleda Dodaj komentar

Crna Gora ima dovoljno kapaciteta za kvalitetnu realizaciju priprema za najveća evropska i svjetska takmičenja, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović.

Janović je tokom posjete Bijelom Polju, sa predsjednikom opštine Petrom Smolovićem i predsjednikom Košarkaškog saveza Veselinom Barovićem, posjetio seniorske reprezentativke u košarci koje se su na ljetnjim pripremama u tom gradu.

Janović je nedavno sugerisao nacionalnim sportskim savezima da, zbog posljedica epidemije koronavirusa koja je zadesila Crnu Goru, kao i cijeli svijet, u znak solidarnosti prema našoj ekonomiji i konstantnim naporima Vlade da omogući što brži izlazak iz novonastale situacije, pripreme organizuju u našoj državi, podsjećaju iz Ministarstva sporta i mladih.

“Raduje me činjenica da su sportski savezi djelovali pravovremeno i ispravno. Ovim smo još jednom pokazali da Crna Gora ima dovoljno kapaciteta za kvalitetnu realizaciju priprema za najveća evropska i svjetska takmičenja”, istakao je ministar.

Janović je, kako se navodi, poželio sreću našim košarkašicama na budućim takmičenjima i poručio da Crna Gora stoji uz njih, a ujedno se i zahvalio Košarkaškom savezu na dobroj saradnji.

“Odgovornost i zajedništvo, pogotovo u ovom periodu, predstavljaju jedine garante uspjeha u budućnosti”, zaključili su akteri ove inicijative.

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar