Sara Vukčević: Glavni adut biće odbrana

Vladan
Piše: Vladan 812 pregleda Dodaj komentar

sara vukcevicDama koja je u godinu dana možda najviše napredovala od nove generacije je već u kvalifikacijama za EP protiv Poljske dobila veliku minutažu, što nagovještava da Adžić u Srbiji ima ozbiljne planove vezane za nju.

 
“ Zaista je lijepo biti dio tima koji je šampion Evrope i ono što sam odmah mogla da primijetim jeste ta fenomenalna atmosfera koja nas je dovela na krov Evrope na proteklom šampionatu. Bez obzira što mi selektor može ukazati veću minutažu nego što sam imala do sada smatram da ću biti spremna da opravdam svaki dobijeni minut i da ispunim ono što se od mene očekuje. Najvažnije je da preotalo vrijeme do početka Svjestkog prvenstva iskoristim da se što bolje prilagodim na sistem rada i uklopim u ekipu”.

 
Sara kao i njene saigračice smatra da će ovog puta u Srbiji biti teže nego proteklog decembra.

 
Kao na prošlom Svjetskom prvenstvu u Brazilu očekujem da bude iznenađenja. Na ovakvim takmičenjima je sve moguće, dok mi sada imamo obavezu više, jer u Srbiju dolazimo kao šampionke Evrope. Sada će svi imati dodatni motiv kada igraju sa Crnom Gorom, tako da će biti i te kako teško”, kazala je Vukčević, a zatim kao iz topa ispalila glavni adut “lavica” u Srbiji.

 
Biće to odbrana. Navikle smo čitavu rukometnu javnost da igramo dobru odbranu protiv koje teško ko može da igra. Tako će biti i ovog puta i mogu vam reći da ćemo uživati u rukometu”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handballme.me

Podijeli ovaj članak
Ostavi komentar